Lekkere Meid gezocht om me te vinden in Weesp – Cuckold Vernedering!

NameSuus
leeftijd29
Lengte1.5
WoonplaatsWeesp
Zoektman
HobbiesParachutespringen, String Cijfers
Fetishhappy ending, Cuckold vernedering, Straf, Haren trekken, Race spelen,

Gelukkig was er mijn vriend, Mark. Mark en ik hebben al een tijdje een hechte relatie, maar het was alsof hij wist wat ik nodig had. We hadden het erover gehad en hij was bereid om me te helpen. Zo is het allemaal begonnen. We gingen op zoek naar iemand anders om mee te spelen. Na veel zoeken en online rondneuzen, vonden we een man die bereid was om me te helpen. We spraken af en we kwamen snel tot de conclusie dat hij precies was wat ik zocht. Hij was zo kalm en efficiënt, en hij leek altijd mijn wensen voordat ik ze kon uiten. Ik was nerveus en bang, maar hij liet me rustig voelen.We begonnen langzaam, met simpele spelletjes en Mark kijken wat hij deed. Het duurde niet lang voordat ik de lekkere en vernederende ervaring die ik gezocht had kreeg. Mark vond het leuk om toe te kijken en ik voelde me bevrijd. Dit was een van de beste ervaringen die ik ooit heb gehad.