Lekkere Dame uit Dongen zoekt heerlijke Afspraakje!

NameYade
leeftijd32
Lengte1.58
WoonplaatsDongen
Zoektman
HobbiesWaterski, Synchroonzwemmen
Fetishanale sex, Roofdier/prooi, Vuur geseling, Dacryfilie, Knie hoge sokken,

We zijn maar twee maanden samen geweest maar we hebben elke seconde die we samen hadden volop benut. Ik had geen idee wat er ging gebeuren bij elke afspraak die hij me vroeg of wat er ging gebeuren als ik hem zou zien. Ik houd van de spanning dat een relatiemouw vult en voegde mezelf toe aan de eeuwenoude cyclus van prooi gezocht. We hebben dagelijkse verkenningen gedaan door het platteland, stad en zelfs de dorpen. En elke keer dat hij me opnieuw bezocht namen we meer risico’s en dwongen uitgebuit. Ik voelde me als verslaafd aan hem en mijn verlangen naar meer van zijn fysieke aanwezigheid zorgde er voor dat ik meer risico’s wilde nemen. We ondernemen stiekeme sessies in plaatsen waar we met toegestane risico’s konden genieten van de aantrekkingskracht die we voor elkaar hadden. Als roofdier over mijn prooi heen buitelde als wilde ik haar met al mijn gevoelens overrompelen. Omhelsde me, kusten haar gezicht en masseerde ze met mijn handen. We gedraaiden, vielen en stonden weer op alsof we