Laat me Jouw Hoer Zijn in Den Haag!

NameJinte
leeftijd32
Lengte1.59
WoonplaatsDen Haag
Zoektman
Hobbiesstrandjutten, Microscopie
Fetishsex in het openbaar, Borst bondage, Pakken, Geluiden, Exhibitionisme,

Ik, Jinte uit Den Haag, was op een warme zomeravond op stap. Ik was enigszins dronken, maar het gevoel dat ik een beetje hoerig wilde doen was sterker dan ooit. De spanning had me volledig in beslag genomen. Ik had een jonge man opgepikt in de kroeg en hij leek precies de juiste persoon te zijn om mijn fantasie waar te maken. Hij was groot en sterk met een knappe uitstraling. Uiteindelijk gingen we naar zijn hotelkamer. Zodra we binnen waren, trok hij me tegen zich aan en gaf me een lang en veelbetekenend kusje. Ik voelde een hittegolf door me heen schieten. We duwden het bed uit de weg en hij begon me vast te binden met de riemen die hij had meegenomen. Terwijl hij me vastbond aan de ronde metalen paal aan het plafond, voelde ik me erg kwetsbaar en kwam ik bijna klaar. Hij ging me als een wildeman beffen, wat me totaal overviel en me zowel opgewonden als nerveus maakte. Na een minuut of zo begon hij mijn borst te slaan, wat ook een opwindend gevoel gaf. Hij bleef me vasthouden en het gevoel was enorm sterk. Toen hij klaar was, liet hij me los uit de boeien en ik viel op het bed, verzadigd van een avontuur dat ik nooit had durven dromen.