Kom uit Peel en Maas? Ontmoet een Geile Dame!

NameNoé
leeftijd34
Lengte1.78
WoonplaatsPeel en Maas
Zoektman
HobbiesRock Balanceren, Biatlon
Fetishbukakke, Waterboarden, Rijzwepen, Interraciale seks, Kappen,

Hey! Ik ben Noé, en ik ben uit Peel en Maas. Vandaag ging ik ‘watervrijheidsvrijheid’ verkennen en het was echt geweldig! Mijn man stelde voor om de hele ervaring nog meer leuk te maken! We begonnen met een heerlijke geile massage waar nooit eerder van had gehoord! Hij masseerde mijn lichaam met bodylotion en vervolgens begon hij met het waterboarden. Het was zo intiem en geweldig, hij drukte mijn gezicht naar beneden en inhaleerde waterbrandstof in mijn mond dat me speciale sensaties gaf. Ik zweer dat nooit zo’n intens gevoel heb gehad! Ik genoot van de zoete pijn van de waterstroom die heen en weer stroomde. Na afloop voelde ik me energiek en geweldig! Bedankt man voor het heerlijke avontuur! Xx