Kom Lekker Vrijen en Masturberen!

NameMeysa
leeftijd29
Lengte1.6
WoonplaatsAssen
Zoektman
HobbiesTuinieren, Schoonspringen
Fetishparkeerplaats seks, Wederzijdse masturbatie, Verborgen slavernij, Kappers, glorie gat,

Vandaag was geen uitzondering. Ik stond onder de douche en begon mijn lichaam te wastrailen en te verkennen. Ik begon langzaam mijn borsten te masseren, de rimpels rond mijn buik, hals, voeten en enkels te voelen. De sensatie was heerlijk! Eenmaal terug in mijn slaapkamer, begon ik met mijn hand over mijn kutje te wrijven. Ik was nat en heet en het gevoel was zo plezierig. De hitte, het plezier en de opwinding stegen al snel. Ik ging op zoek naar mijn dildo en begon het speeltje binnen in me te laten glijden. Met iedere stoot voelde ik me mooier en vrijer. Mijn kont strekken, mijn benen spreiden. Tegelijkertijd begon ik met mijn andere hand aan mijn tepels te friemelen en mijn clitoris te strelen. De combinatie van de dildo, mijn handen en het hete water dat nog steeds over me heen stroomde, bracht me tot een orgasme waar ik geen einde aan kon zien.