Kom genieten van mijn Menselijk Meubilair in De Bilt

NameSarah
leeftijd21
Lengte1.74
WoonplaatsDe Bilt
Zoektman
HobbiesHoelahoep, Enduro
Fetishextreme sex, menselijk meubilair, Papa/meisje, Eerlijkheid, Massages met hete olie,

Ik ontmoette een man die ik erg aantrekkelijk vond en we begonnen samen te crashen. Na een tijdje gingen wij naar een privé kamer en daar begonnen we met elkaar te vrijen. Hij was zo zacht en sterk op de juiste plaatsen en ik was helemaal in de wolken. Hij liet mijn lichaam gloeien door zijn aanrakingen. Maar, wat me het meest opwond, was zijn verlangen, de vlammen die in zijn ogen gloeiden. We bekeken de meubels, die speciaal voor intieme spelletjes voorzien waren. Hij nodigde me uit me aan te kleden en ging samen met mij weer op zoek naar meer spannende avonturen. We gebruikten elke surface in de ruimte als menselijk meubilair. We vrijden overal – op de bank, de bank, de tafel, de vloer en zelfs boven op de verlichting !! Elk onderdeel diende als een speeloppervlak en hij liet mijn lichaam gloeien door zijn aanrakingen. Na veelvuldig vrijen verlieten we uitgeput de ruimte. We zijn beide geweldige ervaringen met elkaar rijker. En de herinneringen aan de avond zullen me altijd blijven bijvliegen.