Kom bij Meid uit Sint Anthonis en nacht met mij!

NameFem
leeftijd21
Lengte1.78
WoonplaatsSint Anthonis
Zoektman
HobbiesTriathlon, Floorball
Fetishsex date, FemDom, Metaal, Oogcontact, Speel piercing,

Ah, Sint Anthonis. Een prachtige stad waar veel spannende zaken te beleven zijn. En dan heb ik het niet alleen over de vele bezienswaardigheden. Helemaal niet zelfs. Mijn naam is Fem en de laatste tijd ben ik helemaal into FemDom. Ik hou ervan om lichamelijk dominant te zijn – alle energie naar mij toe trekken, controle uitoefenen en mezelf dominant gedragen. Vandaag ging ik op zoek naar een man die iets avontuurlijks wilde – iemand die een plekje had om gedomineerd te worden. Gelukkig kwam ik al snel iemand tegen. Na wat gesprekken kwam hij al snel met een voorstel. Hij wilde graag dat ik hem ging domineren. Nou, dat was precies waar ik naar op zoek was. We sloten een deal en gingen snel aan de slag. Hij trok zich uit en lag klaar op mijn bed. Ik ging op hem zitten, zoog aan zijn stevige borst en greep stevig in zijn haar. Ik keek hem aan, gaf hem bevelen en leerde hem wat het betekent om dominant te zijn en wat er gebeurt als je je niet aan mijn regels hield. Het was een spannende en opwindende ervaring voor ons allebei – en het was precies wat ik zocht. Ik genoot van elk moment!