Klaar voor spannende avonturen? Zoek een pik diep in mijn kont – Fetisj modellen gezocht!

NameVesper
leeftijd27
Lengte1.65
WoonplaatsHarlingen
Zoektman
HobbiesHoelahoep, Parkour
Fetishpik diep in kont, Fetisj modellen, Gothic, Blootsvoets, Lang haar,

Ik was nerveus toen ik afsprak met een van hen. Ik kende zijn achtergrond als fetisj model, maar het was de eerste keer voor mij. We stapten een kamer binnen waar hij allerlei kinky speelgoed had neergezet. Hij legde alles uit wat ik nodig had om te weten en wat de etiquette van de fetisj wereld was. Terwijl ik luisterde, was ik verbaasd en ook wel een beetje gespannen. Hij glimlachte toen hij mijn verwarring zag en trok me in zijn armen. Hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken omdat het geweldig ging worden. Ik luisterde naar de manier waarop hij mijn lichaam aanraakte, en ik merkte dat ik steeds meer opgewonden raakte. Vervolgens begonnen we met de seks. Hij begon me langzaam te strelen, waardoor mijn lichaam steeds meer gespannen raakte van genot. Hij ging steeds verder, helaas leek dit plezier nooit te gaan stoppen. Uiteindelijk, na een ongelooflijk lange nacht, bereikte ik dan eindelijk het ultieme genot. Toen het allemaal voorbij was, voelde ik me als herboren.