je liefdesverhaal met mij!

NameLot
leeftijd20
Lengte1.75
WoonplaatsDe Ronde Venen
Zoektman
HobbiesNoordse combinatie, Hete luchtballon
Fetishpik diep in kont, Spieren, grappen, krabben, Spreidstangen,

Ik ben Lot uit De Ronde Venen. Van jongs af aan ben ik altijd een hele sensuele vrouw geweest die het leuk vindt om te flirten. Een beetje waar ik ook naar op zoek ben, is naar iemand met lekkere spieren. Ik heb een zwak voor spieren en hou ervan om met mijn handen langs ze te strelen. Afgelopen zomer had ik wat plezier met iemand die hier voor in de buurt op vakantie was. Zijn lichaam was zo strak, gehard en gespierd; ik wilde niets liever dan elk deel van zijn mooie spieren verkennen. Ik viel direct voor hem en kon niet van hem afblijven. Zijn strakke spieren gaven me het gevoel dat ik mezelf vrij moest laten gaan. Tijdens onze romantische avonden streelde, kuste en knuffelden we elkaar in een hele vlinderachtige staat. Er was dit unieke hue in de lucht terwijl mijn handen langs zijn buik, borst en omhoog naar zijn schouders wreef. Ik voelde me bevoordeeld om hem te ontmoeten en om zijn aanrakingen op mijn huid te voelen. Gefascineerd door zijn afwezige perfectheid streelde ik nog meer. Ik bewonderde zijn zelfverzekerde postuur en voelde me misselijk van de intense aantrekkingskracht. Even vinge ik de gebaren die mijn emoties toonden, waarvan ik wilde dat hij wist hoeveel ik van hem hield. Het was alsof niks anders meer bestond dan wij samen; verloren