Ik zoek spannend avontuur: Huisdierspel

NameMilou
leeftijd33
Lengte1.79
WoonplaatsAlphen-Chaam
Zoektman
HobbiesKalligrafie, Triathlon
Fetishvreemdgaan, Huisdierspel, Anonieme ontmoetingen, Kinbaku, Harig,

De avond kwam en mijn hart ging wild. Ik deed mijn best om mijn verlegenheid te verbergen en de deur voor hem open te doen. We straalden alleen omdat ik mijn ogen niet van hem kon losmaken. Hij begon plagerig met mij te flirten, waarbij hij me liefkoosde en strelende door mijn haar streek. De spanning nam toe toen we naar mijn kamer gingen en het Huisdierspel gingen spelen. We waren allebei geil en begonnen elkaar steeds harder te zoenen. Ik begon zijn lichaam te verkennen, waardoor het spel steeds meer opwond. Hij schoof mijn kleren uit en begon mijn lichaam te kussen. Op dat moment kon ik niet meer stoppen! Tot slot hadden we een geweldige tijd samen, wat ik nooit meer zal vergeten. We hebben hartstochtelijk gehuisdiersppeld en meer gedaan, wat een eindeloze ervaring was.