Iemand die mijn hart terug naar Volendam brengt: Ontmoet Mij!

NameMiley
leeftijd26
Lengte1.65
WoonplaatsVolendam
Zoektman
HobbiesSquash, Kinderadvocaat worden
Fetishbdsm seks, Wordt ondergespoten, Schoolmeisje uniform, Kilts, Halsbanden,

Dus uiteindelijk besloot ik hem een kans te geven en ik ging met hem uit. We gingen naar zijn huis en ik was erg nieuwsgierig naar wat er zou gaan gebeuren. We begonnen met zacht knuffelen en strelen, wat heel leuk was. Ik voelde me zo comfortabel en geliefd bij hem! In de loop van de tijd gingen we steeds heftiger en lekkerder met elkaar om. De vonken leken letterlijk van ons af te springen! Toen het tijd was voor wat hete actie, gingen we echt los. We veranderden mijn gekreun in twee en alles was zo heerlijk! Hij stootte dichter naar me toe en ik voelde hoe ik klaarkwam onder zijn krachtige, harde stoten. Toen ik mijn orgasme bereikte, voelde ik me zo diep gelukkig dat ik echt even weg was met mijn gedachten. Toen ik terug kwam, realiseerde ik me dat ik inderdaad een prachtige ervaring had gehad met deze aantrekkelijke man uit Volendam.