Heet, Geil en Klaar voor Handschoenen Sex!

NameJula
leeftijd25
Lengte1.77
WoonplaatsZevenaar
Zoektman
HobbiesAutosport, Beachtvolleybal
Fetishkeiharde sex, Handschoenen, Slavernij van de oude garde, Knuffelen, Anale stretching,

Terwijl ik door de stad liep, voelde ik me wilder en onstuimiger, ik wilde echt een man vinden waarmee ik mijn tijd kon doorbrengen. Na een tijdje zoeken, vond ik een man die me aanstond en we begonnen een gesprek. Hij had een grote, leuke lach en zijn stem was zo intiem. Eenmaal terug bij mijn huis zijn we direct begonnen met wat voorspel. Ik begon met het aantrekken van mijn handschoenen en gaf hem dezelfde instructie. We waren zo opgewonden met onze handschoenen, er was zoveel eigenzinnigheid en intimiteit. Onze intieme momenten gingen verder. We waren niet bang om zo opwindend mogelijk te doen. Mijn handen doorzochten de stof van zijn kleding terwijl hij mij wat romantisch beklopte. Mijn seksueel avontuur was een grote hit. De handschoenen voegden dat extra’s toe om mijn fantasieën en verlangens steeds wilder te maken. Toen ik thuiskwam, voelde ik me bevrijd met een intens gevoel van passie.