Harderwijkse Schone Zoekt Ware Liefde!

NameZofia
leeftijd33
Lengte1.73
WoonplaatsHarderwijk
Zoektman
HobbiesHuisreparatie, Bergbeklimmen
Fetishpijpen parkeer garage, Scheren, Meerdere orgasmes, Orale seks, Korsetten,

Ik heb uren gezocht voordat ik de perfecte man gevonden had. Hij heette Jan en was een dandy uit de stad. Met zijn lange, tobbelelige lijf en zijn slanke gelaatstrekken leek het alsof hij vele, verleidelijke avonturen had achter de rug, en ik wist dat hij me alles kon geven wat ik nodig had. Zodra de deur achter ons weer dicht viel, begon hij me uit te kleden. Zijn handen reisden zacht over mijn huid, en voelde de spanning in de lucht. We waren alleen, en op dat moment wist ik dat alles wat er zou gebeuren was voor ons samen. Terwijl hij mijn lijf beroerde en mijn hete huid brandde, neigde hij zich abrupt tot mij toe. Zijn ogen vernauwden zich en ik realiseerde me dat hij met iets anders bezig was. Voorzichtig hield hij de elektrische tondeuse die hij had mee gebracht. In een ademloze stilte prevelde hij woorden van liefde terwijl hij door mijn haar strooide. Toen we klaar waren, moedigde hij me aan mezelf te bewonderen in de spiegel. Mijn haar was opnieuw geschoren zoals ik het wilde, en ik was geschokt door wat ik zag. Ik voelde me jong, fris en en helemaal nieuw. Het was het perfecte avontuur; romantisch, verleidelijk en vol met