Grijp je Kans om Plezier te Maken met deze Sexy Vrouw: Speel Straf met Mij!

NameFilou
leeftijd31
Lengte1.6
WoonplaatsNissewaard
Zoektman
HobbiesRailfans, Judo
Fetishsexdating, Speel straf, Kaarsvet, Satijn, Lul melken,

Zodra ik aankwam was de chemie tussen ons de lucht om ons heen te snijden. We begonnen te flirten en alle taboes vielen weg. We dronken en sliepen samen, elkaar aanraken totdat we er geen van beiden meer tegen konden. Als een kat-en-muisspel werd er die avond gespeeld. Hij begon de leiding te nemen en begon me te verleiden met teasende opmerkingen. In een opwelling vroeg ik of hij me wilde straffen voor mijn stoutheid. Tot mijn verrassing gaf hij aan dat dit wel wat hem aansprak en ik was gespannen, wetend dat ik geen idee had wat hij zou doen. Hij pakte zijn zweepje en begon mijn rug te slaan. De pijn in mijn huid was wild en intens en ik vond het heerlijk. Ik kon geen andere manier bedenken om mijn opwinding te laten stijgen dan door sensuele straffen. We gingen verder tot ik naar adem begon te happen en de pijn begon in mijn lichaam op te komen. Mijn opwinding was het extreme hoogtepunt en de adrenaline stroomde door mijn lijf. In mijn moment van extase was er geen ruimte meer voor angst, alleen voor sensuele vervoering.