Gezocht: Welgestelde Man om Dacryfilie Gangbang Fantasieën waar te maken!

NameNika
leeftijd30
Lengte1.74
WoonplaatsLelystad
Zoektman
HobbiesZeilvliegen, Aeromodellering
Fetishharde gangbang sex, Dacryfilie, Likken, Houding Halsbanden, Bloed spelen,

Ik loop naar de kamer waar ik deze avond weg zal glijden in een intens gevoel van extase. De verlichting is net laag genoeg om een warm tint in de kamer te creëren. Ik lig rustig op het bed met mijn ogen dicht. Met elke ademhaling die ik uitblaas, voel ik de magie langzaam maar zeker zijn werk doen en begin ik meer en meer te ontspannen. Mijn partner komt dichterbij en zoent mijn tranen weg. Ik voel me compemeerd en veilig, terwijl de tranen over mijn wangen stromen. De wrijving van zijn tong breng het verlangen naar meer. De liefde die ik voel, is zo hevig, het is bijna fysiek tastbaar. Ik geniet met volle teugen van de extase die ik voel. Mijn emoties stromen over me heen en ik kan me niet meer inhouden. Deze ervaring is mijn ontspanning, liefde, een heerlijke ervaring die nooit meer hetzelfde zal zijn.