Gelukkig zoeken? Sexy Dame in Hilvarenbeek Weinig zoeken & Veel krijgen!

NameMikki
leeftijd27
Lengte1.79
WoonplaatsHilvarenbeek
Zoektman
HobbiesRolstoelcurling, Papier maken
Fetishtrio mmv, Dollificatie, Harig, Geestelijke slavernij, Ja meneer.,

Mikki hier. Had net heerlijke avond met mijn date. Hij vroeg of ik geinteresseerd was om iets keihards in te gaan. Dus ja, ik zei ja. We gingen naar zijn huis in Hilvarenbeek waar er al wat kleding en kledingstukken lagen die bedoeld waren voor Dollificatie. Ik kreeg een roze pak aan en hij gaf me een masker. Ik voelde me direct super sexy. Hij liet me dansen, poseren en genoot van mijn geilheid. Hij liet me vervolgens op bed liggen en begon te spelen met een speeltje. Hij nam me tot hele hete hoogtes en ik werd zo heet. Zo eindigde ik met hem en had ik een super geile avond vol met Dollificatie. Felt good xx