Geef Je Passie Een Uitlaatklep: Meld Je Nu Aan Voor De Gangbang Party Van Jouw Dromen!

NameJip
leeftijd31
Lengte1.73
WoonplaatsTubbergen
Zoektman
HobbiesTaart Versieren, Gewichtheffen
Fetishgangbang party, Speelgoed, Klinkend, Interraciale seks, Clit pompen,

De man in mijn leven had mijn kleine verzameling van speelgoed opgemerkt en besloot me regelmatig te verrassen met nog meer interessante speelgoed. Ik was soms zo enthousiast over de cadeautjes die hij me op een dag mee naar huis bracht dat we ons samen op mijn bed gooiden met wat knuffels en een ander paar leuke speeltjes. We begonnen met veel plezier elkaar te strelen en te zoenen, onze activiteiten werden steeds intiemer terwijl we samen lagen tegenover speelgoed. We begonnen ons sensueel aan te kleden, stoppen ons speelgoed in dezelfde multicolor box die mijn vriend voor mij heeft gekocht. We waren zo in de verleiding, en het was een avontuur dat we samen wilden beleven. We gebruikten het speelgoed samen en ontdekten dat het speelgoed onze seksueel vervulde als het dezelfde bewegingen maakte als onze liefkozingen. De combinatie van speelgoed en seksueel genot koesterde ik voor altijd. Mijn vriend had mij geleerd hoe leuk en intiem het kan zijn om speelgoed te gebruiken tijdens het vrijen.