Een Thuiszoekende Dame uit Heemskerk Klaar om Plagen!

NameZara
leeftijd19
Lengte1.62
WoonplaatsHeemskerk
Zoektman
HobbiesRC-vliegtuigen, Dumpster duiken
Fetishpartnerruil, Plagen, Race spelen, Geestelijke slavernij, Nylon Benen & Voeten,

Vandaag was ik op mijn best uitgedost. Ik draag korte kleren die mijn figuur laten zien en hij begon mij enorm te plagen. We begonnen de avond leuk aan de bar, maar de spanning begon op te bouwen. We gingen naast elkaar zitten, knipoogde naar elkaar en spraken over geheimen. De zwoele nachtlucht was magisch, ik kon het gevoel al niet meer weerstaan. Ik stond op en stapte naar voren, ik ging op zijn schoot zitten. De verleidelijke woorden die hij fluisterde riepen mijn vochtigheid op. Hij drukte me dicht tegen zich aan, legde zijn sexy handen op mijn heupen. Uiteindelijk besloot hij mij mee te nemen naar een achteraf kamertje. We begonnen elkaar tegen de muur te drukken. Ik staarde in zijn ogen terwijl hij me begon te kussen. Ik kon het verlangen niet langer weerstaan en stuurde mezelf in een opwindende wilde seks. Na het onvergetelijke moment dat we samen doorstonden, gingen we weer naar buiten. De verhitte en verleidelijke blikken konden we niet meer onderdrukken. We hebben deze avond heerlijk plagerij en genot beleefd, wat ik nooit zal vergeten!