Een Rijpe Dame Op Zoek Naar Een Avontuurlijk Spel

NameSena
leeftijd30
Lengte1.72
WoonplaatsLeidschendam
Zoektman
HobbiesWaterbasketbal, Grijpkracht
Fetishsex dating, Openbaar spelen, Piraten, kietelen, Visnetten,

Ik ben Sena, ik kom uit Leidschendam. Een dame met een flinke hoeveelheid levenservaring. Ik ben een open-minded en heb altijd wel zin in iets spannends. Vandaag besloot ik om openbaar te spelen en het leek me fijn om iemand mee te nemen die ook openminded was. Ik keek naar om me heen. Er was niemand die me aandacht gaf, maar toen ik naar de andere kant keek stond er plots een man op me te wachten. Hij had dikke, bruine krullen en een dwingende blik in zijn ogen. Hij kwam naar me toe en vroeg me of ik mee wilde. Zonder te aarzelen knikte ik ja. We liepen een eindje door naar een stil plekje en zette zich op de grond. Hij begon me zacht te strelen en begon me te zoenen. Ondertussen ontdekten we elkaars lichaam. Wat er gebeurde was ongelooflijk. We vielen elkaar aan in wilde hartstocht. Toen het voorbij was lagen we uitgeput in elkaars armen, vol van liefde. We verlieten die plek vol herinneringen en een gevoel van vrijheid. Vandaag had ik mijn grenzen verleggen en was ik zelfs verder gegaan dan ik had verwacht. Deze ervaring zal ik nooit vergeten en zal steeds bij me zijn.