Deze Brats zoekt een Spontane en Geile Vrouw in Leiden!

NameJazz
leeftijd19
Lengte1.78
WoonplaatsLeiden
Zoektman
HobbiesEen vreemde taal leren, Ultieme frisbee
Fetishlatex meesteres, Brats, Halsbanden, Cel popping, Fetisj modellen,

Brats stelde voor dat we naar een nachtclub gingen om te kunnen dansen, maar ik vond dat we beter eerst konden beginnen met een biertje te drinken. We liepen hand in hand door de straten en gingen uiteindelijk naar een klein kroegje. Tijdens het gesprek merkte ik al snel dat Brats een geil stel was. Hij stelde voor dat we gingen dansen en zo begonnen we aan ons avontuur. Het muziek was stevig en het maakte me helemaal gek. We dansten op elkaar in en raakten meer en meer opgewonden. Voor we het wisten verlieten we de club en belandden we in mijn slaapkamer. We waren zo geil dat we elkaar niet eens nodig hadden om samen te kunnen genieten. We hadden wel onze fantasie nodig om de juiste stappen te zetten. Brats ging voor en begon dingen te doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Hij verleidde me, liet me nieuwe manieren van genot ontdekken en leerde me hoe ik mee kan g