De Zoektocht naar Vermaak en Avontuur met een Partner – een Lekkere Vrouw zoekt Sex in het Bos, Bondage Kunst!

NameAsya
leeftijd22
Lengte1.76
WoonplaatsZwijndrecht
Zoektman
HobbiesGoalsball, Sportevenementen kijken
Fetishsex in het bos, Bondage kunst, Borst/tepel spelen, Tepel spelen, Ballenkraken,

Vandaag voel ik me vrij om mezelf uit te drukken en heb ik besloten om me te verheugen in wat ik echt vind. Bondage kunst is al lang een van mijn favoriete vormen van verleiding. Samen met mijn partner kleed ik mezelf uit en ik begon mezelf aan te binden met de met de sjerpen die we hadden gekocht. Samen leefden we de liefde uit, als een ware tantrische trance. Mijn partner begon me te strelen en liefkozen alsof ik een verloren kind was dat er eindelijk toestemming kreeg om thuis te komen. Het was een diepe ervaring van overgave en vertrouwen waarin ik mijn wortels naar beneden voelde zakken. Hij schikte mijn lichaam met zoveel kunde in stukken waar ik me aan vastesptten voelde om mezelf helemaal over te geven. Bij elke aanraking markeerde mijn lichaam een golf van aantrekkingskracht die meer dan pijn was. Het was afhankelijkheid. De verbinding tussen ons was sterker geworden, onze liefde was als een ceremonie waarin we beiden zo diep en bewust deelnamen. Ons verlangen naar een nieuwe diepte was op zijn zachtst gezegd explosief. Ik meende vele vlinders in mijn buik te voelen – elke aanraking was een explosie van sensatie. Na onze sessie was alles