De ultieme flirtbeleving van Roosendaal: Ontmoet Geile Vrouw!

NameJade
leeftijd30
Lengte1.66
WoonplaatsRoosendaal
Zoektman
HobbiesBobslee, Kitesurfen
Fetishvreemdgaan, Opblaasbaar, Vernedering, Sadomasochisme, Dienstmeisje Uniformen,

Nadat ik zijn deur binnen was gestapt, viel mijn mond open. Er stond een opblaasbaar, levensgroot poppetje in de kamer die me verleidelijk aankeek. Mijn hartslag nam toe en ik kreeg heel veel zin in wat er ging gebeuren. Mijn vriend stond achter me en begon me te kussen terwijl hij me met zijn handen over mijn hele lichaam streelde. Ik stond helemaal in vuur en vlam, en ik begon me als een gek uit te kleden. Vervolgens duwde mijn vriend me op de opblaasbare figuur en begon me heerlijk te masseren. In de weken ervoor hadden we al vaak geile standjes geprobeerd, maar dit was toch wel iets heel bijzonders. De opblaasbare figuur voelde aan als een echte partner, terwijl mijn vriend mijn hoogtepunten bereikte. Na afloop vielen we uitgeput in elkaars armen. We hadden samen een zo heerlijk avontuur beleefd waar ik nog lang met plezier op terug zou kunnen kijken.