Bergeijk’s ‘Hottest Catch’: Kom me *Scoren*!

NameMira
leeftijd23
Lengte1.7
WoonplaatsBergeijk
Zoektman
HobbiesTrein spotten, Tesla-spoelen
Fetishsexclubs, Gieten, Touw gebondenheid, Fornifilie, Schoolmeisje,

Ik besloot mijn horizon te verbreden en op zoek te gaan naar een geschikte man uit Gieten om mijn fantasie waar te maken. Ik begon met online daten en vrijwel meteen kwam ik in contact met een man die de perfecte vervulling was van mijn wildste dromen. Hij had het juiste uiterlijk, was humoristisch en had een sterke persoonlijkheid. Meteen wist ik dat ik hem wilde! We wisselden flirterige berichtjes uit en maakten plannen om elkaar te ontmoeten. Die avond gingen we samen op date en ik voelde de vonken als ik naar hem keek. We gingen naar buiten om te praten, maar het duurde niet lang voordat we elkaar stevig omarmden en onze kleren uittrokken om vervolgens zo heerlijk te vrijen tot het licht werd. Het was zo’n verbijsterende en verrukkelijke ervaring dat ik mezelf elke dag weer bedank dat ik die stap heb gezet, om mijn horizon te verbreden en verliefd te worden op een man uit Gieten.