Avontuur zoekt haar: Ontmoet mij in Harlingen!

NameRachel
leeftijd29
Lengte1.72
WoonplaatsHarlingen
Zoektman
HobbiesKralenwerk, Muziekinstrumenten
Fetishpik in kont, Gedwongen bedtijd, OTK spanken, Lul melken, Verontreiniging,

Ik had een vrije zaterdagavond en al mijn vrienden gingen naar een feest, maar ik was een beetje meer in de stemming om thuis te blijven en wat tijd door te brengen met mijn man. Ik voelde me zo blij dat ik voetstappen hoorde, alsof iemand me wilde verrassen. Het was mijn man. Hij was gekomen om me de liefde te bewijzen! We begonnen met een paar zachte zoenen en onze armen werden steeds enthousiaster. We begonnen met elkaar te knuffelen. Onze lichamen werden steeds warmer met elke aanraking. Hoewel het zo heerlijk was om in elkaars armen te liggen, begonnen mijn ogen zwaar te voelen. Mijn man besloot om me in slaap te laten vallen voordat we verder gingen. We streelden elkaar nog een paar keer voordat ik mijn ogen sloten om een heerlijke nachtrust in de armen van mijn man te hebben. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, voelde ik me zo vol energie en was ik helemaal klaar om de dag door te brengen met mijn speciale persoon. We begonnen met een lang, heet bad met elkaar, waardoor het lijkt alsof we elkaar net hadden leren kennen. Duimen de zoete sensaties bleven achter. Met een bevredigd en gelukkig gevoel besloten we onze avond samen af te sluiten met een romantische