🤩🔆⛰Travestie uit Bergen zoekt lekkere vrouw🤩🔆⛰

NameNomi
leeftijd26
Lengte1.69
WoonplaatsBergen
Zoektman
HobbiesBadminton, Aquarium (zoet en zout water)
Fetishtrio met twee mannen, Travestie, Katheters, Lastige slavernij, Vrouwelijke vernedering,

Ik ben Nomi, een vrouw uit Bergen – en ik hou van wat ik heb leren noemen als ‘lekker en travestie.’ Ik vond het altijd al leuk om kleren te dragen die werelden van wat anderen van me verwachtten. In mijn vrije tijd ben ik graag op zoek naar sexy outfits die me een compleet andere uitstraling geven dan wat ik doorgaans ben. Daarom kocht ik een heleboel verschillende materialen om me in verschillende outfits te kleden. Kleren waarmee ik echt kan spelen en uitproberen wat ik leuk vind. Ondertussen fantaseerde ik over het vinden van een man die weten en houden van mijn verlangen naar avontuur. Want niets verhoogt de sensatie en de ervaring meer dan samen met een ander het avontuurlijke spel te spelen. Op een avond begon ik met het opzoeken van mannen in de buurt die net zo open staan voor iets nieuws en interessants. Op een gegeven moment had ik gevonden wat ik zocht: een man die het leuk vind om samen avontuurlijk te zijn. 😍 Met z’n tweetjes begonnen we het spel met elkaar. We bekeken elkaars outfits. Ik vroeg hem wat hij er van vond en ik liet hem voorbeelden zien van mijn outfits. We vonden allebei het leuk om verschillende soorten kleding te dragen, van vrouwenkleding tot mannelijke kleding. Het maakte het spel nog spannender! 😉 Uiteindelijk belandden we in een prachtig avontuur,