😏❀️ Droom Je Van Een Avontuur met een Hoerige Dame uit Geertruidenberg? πŸ’ƒ

NameFem
leeftijd26
Lengte1.76
WoonplaatsGeertruidenberg
Zoektman
HobbiesSkiΓ«n, Speed ​​Cubing (rubix kubus)
Fetishnuru massage, DDlg, Zweet, Robots, tieten slaan,

We werden begroet door een dame in fetish wear die lieflijk glimlachte. Ze wist dat we een avontuurtje aan het plannen waren voor de avond. Mijn man begon me algauw te versieren en ik voelde me plotseling behoorlijk schaamteloos. Ik was al sinds een paar maanden verlegen over de combinatie van kinky, hoerige kleding en DDlg, maar vandaag was anders. Ik werd gekleed in sexy lingerieen een armhartig fetisjkledingstuk, en mijn man was blij dat ik bereid was om ons spel te spelen. Toen verkende hij mijn lichaam met zijn handen, zijn tongen zijn lippen… Het was een sensuele avond waarin ik mijn mangekteverleiden. 😊 😊 We speelden verschillende spelletjes en probeerden enkele nieuwe posities. Enkele uren later vielen we in elkaars armen uitgeput en tevreden πŸ€— πŸ€—. Ik weet nu dat ik de drempel van mijn comfortzone heb verlegd en dat er meer is om te ontdekken! 🀩 🀩