🔥🤩Bondage in de Natuur: Seksuele Avontuur Voor Dame🤩🔥

NameMila
leeftijd33
Lengte1.52
WoonplaatsOss
Zoektman
HobbiesAstronomie, Gezelligheid met vrienden/buren
Fetishsex in de natuur, Suspensie bondage, Hoektijd, Wartenberg Pinwheels, Anale opleiding,

Mila uit Oss hier. Vandaag was een heel spannende dag! Ik had de sensatie om eens een nieuw avontuur aan te gaan: Suspensie bondage. Voor het eerst mocht ik mijn ervaring op krijgen! 😮🤩 Mijn man wist de perfecte positie te creëren en maakte de touwen stevig vast. Hij draaide me rond en verhief me zodat ik op een bizarre en opwindende manier kon balanceren. Ik voelde me kwetsbaar maar was op hetzelfde moment verbooraganigd. Hij maakte mijn fantasie waar en raakte me op plekken waar ik nooit had gedacht dat ik geraakt zou worden. 🤩🤩 Het was een ervaring die ik nooit zou vergeten. Spannend, kwetsbaar, opwindend en bevrijdend tegelijk. Het was ook spannend omdat ik voor het eerst mijn grenzen verlegde, en dat gaf me een vreemd gevoel. 🤭 In elk geval was het een ervaring die ik nooit zal vergeten. 🤩