🔐⚡️❤️Klaar voor een Trio? Actie met Klemmen en Clips❤️⚡️🔐

NameSelin
leeftijd33
Lengte1.64
WoonplaatsKrimpen aan den IJssel
Zoektman
HobbiesAangepast dressuur, Atletiek
Fetishtrio sex, Klemmen en Clips, Massages, Bimboificatie, Fetisj modellen,

Hij begon bepaalde plekjes te kietelen en gebruikte daar klemmen en clips voor. Nadat de klemmen en clips er zaten heb ik een heerlijke aanraking voelen. Het bracht me direct in een andere wereld.😍 Daarna mocht ik me uitkleden en heeft hij mijn hele lichaam gevingerd en een massage gegeven. Hij verleidde me door me op hete manier te betasten. Als hij een klemmetje of clips gebruikte moest ik het opnieuw voelen😋 Uiteindelijk maakte hij gebruik van de klemmen en clips om me een hele hoerige nacht te geven🔥 Ik voel me nog steeds zo opgewonden als ik terugdenk aan die avond. En nu is het wachten op de volgende verrassing met klemmen en clips.😉