🔆😁👩‍❤️‍👨GangbangParkeerplaats: 🔆 💋Knijpen 🤗 naar 🤤 Lekkere 🙌 Dame 🤗

NameAnouk
leeftijd24
Lengte1.7
WoonplaatsTeylingen
Zoektman
HobbiesFloret, Floret
Fetishgangbang parkeerplaats, Knijpen, Duct tape, Ijsblokjes, Suspensie bondage,

Hoi! Mijn naam is Anouk en ik woon in Teylingen. Vorige week had ik een date met een leuke man. We hadden staan te kletsen in de bar toen hij opeens een stap naar me toe deed en zachtjes mijn lippen kuste. Ik voelde me en helemaal opgewonden worden! De passie begon ernstig te stijgen toen hij mijn ene hand veerde en mijn ander hand begon te knijpen. Mijn adem stokte in mijn keel en alle spanning en spanning binnenin voelde ik meer opgebouwd. Hij drukte me nog steviger en ik liet me gaan onder zijn druk. Gedachten aan deze momenten blijven me dagen later nog overvalle. Onze interactie was zo sensueel en tegelijk zo intens. Onze tongen vochten en onze verlangens bleven stijgen. Ik liet me compleet gaan in de passie die deze man mij gaf. Het was een avond die ik nooit meer zal vergeten. 💋