πŸ’˜ Vrijgezel in Amstelveen πŸ’˜

NameNoa
leeftijd32
Lengte1.61
WoonplaatsAmstelveen
Zoektman
HobbiesLasers, Zoutwateraquaria
Fetishkont rimmen, Kaarsvet, kussen, Grote objecten, Trio’s,

Vanavond ga ik eens even helemaal los. Ik begin bij mijn favoriete club in Amstelveen. Meteen al als ik binnenkom voel ik een sensuele energie door me heen gaan. Er is zo veel heerlijke muziek en iedereen danst en sekst een beetje met elkaar. Ik voel me zo vrij, heerlijk! Ik zoek een mysterieuze man met wie ik mee kan spelen. Ik zie een jongeman die kaarsvet in zijn tas heeft. Hmmm… ik maak contact met hem en hij ziet er perfect uit. Dit is precies waar ik naar op zoek was! We wandelen naar de achterkant van de club en we gaan aan de slag. πŸ”₯ We laten kaarsvet over ons lichaam druppelen en geven elkaar geruststellende massages. Het voelt zo mooi en intiem, zo sensueel. We voelen echt een band en begeleiden elkaar in onze diepe verlangens. πŸ’‹ Als we klaar zijn voel ik me zo voldaan. Maar ik kan niet wachten om het nog een keer te doen! 🀩