💋Vrouw uit Papendrecht zoekt Avontuur 🔥

NameJenthe
leeftijd23
Lengte1.77
WoonplaatsPapendrecht
Zoektman
HobbiesVilten, Klimmen
Fetishtrio met twee mannen, Puppy spelen, Verstikking Spelen, Verleiding, Sybian,

Mijn naam is Jenthe en ik kom uit Papendrecht. Vandaag had ik een date met een man waarbij ik me zo voel als nooit tevoren. Te aangesloten, opgewonden, verlangend. We ontmoette elkaar bij mij thuis en liepen naar mijn slaapkamer. We staarden elkaar aan en ik kon niet geloven wat er gebeurde. Zonder een woord te zeggen legde hij mijn handen op mijn rug en begon hij mij als de zachte handen een puppy te behandelen. Ik was in de wolken en verloor mezelf in dit heerlijke gevoel. Het gevoel dat mijn hele lijf betoverde was intens. Daarna begon hij mij zachtjes te kussen en liet hij zijn tong helemaal over mijn lichaam glijden. Toen hij mij intens begon te likken, stond mijn hele lichaam in vuur. Dit was geen verlangen meer, dit was echte passie. Wat er daarna gebeurde was buitengewoon. We hebben heel veel seksuele posities geprobeerd en het was zo ongelooflijk geil. In de teamatie van de momenten, lijkt het alsof alle tijd stilstond. Toen we uiteindelijk aan het einde van onze reis waren, voelde ik me voldaan en bevredigd. Ik kijk terug op deze ervaring met een gevoel van verwondering en liefde. 🥰