💃Sultry 🌹Vrouw 🤩Wageningen 💃Rockin’ 💃Rokken 🤩Zoekt avontuur 💋

NameElize
leeftijd31
Lengte1.8
WoonplaatsWageningen
Zoektman
HobbiesRolstoeltennis, Powerliften
Fetishseksdating, Rokken, Kuisheidsapparaten, Non/priesterspel, Leer,

We ontmoeten elkaar bij mijn favoriete restaurant in Wageningen. Wanneer hij me ziet, glimlacht hij verleidelijk. Hij staan erom bekend dat hij vrouwen als de mijnen prettig vindt. Hij begint me te versieren in het restaurant en ik voel me opgewonden en gevleid. Hij fluistert dingen in mijn oor waarvan ik zeker weet dat ik er geen spijt van zal hebben. 😍 Vervolgens gaan we terug naar mijn plaats en hij wordt steeds intensere. Hij streelde mijn benen dicht boven mijn minirok. 😛 Voor ik het weet is hij boven op me en worden we helemaal opgaan in hete lust. We zoenen elkaar hartstochtelijk terwijl ik mijn benen om hem heen sla. 😘 We genieten van elkaar totdat we ten slotte klaarkomen. We tropen samen uitgeput en bevredigd in slaap. 💤