🌸 Utrecht meisje zoekt liefde! 💓

NameBeau
leeftijd25
Lengte1.8
WoonplaatsUtrecht
Zoektman
HobbiesAtletiek, IJsklimmen
Fetishvreemdgaan, Dynamiek mama/jongen, Slaan, Slaan, Armbinders,

Ik, Beau uit Utrecht, heb de dynamiek tussen mama en een jongen geroken. De spanning was hoorbaar in mijn kamer. De man die ik had uitgenodigd, was eigenlijk net wat ouder dan mij en toen ik daarnaar vroeg, vertelde hij me dat hij de jongere man was die ik in mijn slaapkamer had uitgenodigd. Hij vertelde me dat ik ook onderdeel van het dansavontuur was. Voorzichtig trok hij me dicht tegen zich aan 🤗 en ging hij met zijn tong van mijn oren naar mijn hals en vervolgens naar mijn borsten 😝. Vervolgens begon hij de dynamiek betreffende mama en jongen uit te leggen terwijl hij me bleef strelen. Deze dynamiek was tegelijk uitdagend, avontuurlijk en kinky. We begonnen steeds meer te spelen met de dynamiek waardoor de intensiteit van het plezier alleen maar groeide ❤️. De manier waarop hij me strelen maakte dat ik mijn gevoel steeds meer ging overlaten. We hebben een ongelooflijk spannende nacht beleefd 🤩.